Removing Spruce - Take It To The Limit

Dags att ha en bra

Det är bra att ta hjälp av proffs när det kommer till att ha en bra marknadsplan, det är viktigt och man göra väl i att lägga lite pengar på det så att det blir så bra som möjligt.
Det är inte alltid så lätt att veta vad det är man ska tänka på och vad som är bäst för företaget, och då är det jättebra att man kan ta hjälp av någon som kan det så att det blir så bra som det bara kan bli.

Bra att våga säga att man behöver hjälp

Man kan ju inte vara duktig på allt och det är väldigt viktigt att man då kan få den hjälpen som man kan så att det kan bli så bra som man önskar sig.
Ja och att ha en bra marknadsplan är verkligen så otroligt viktigt och något som man verkligen gör väl i att lägga lite pengar på.
Ja och det finns ju många olika firmor och konsulter som jobbar med det och som är proffs inom sina områden, så det är ju verkligen bra att kunna ta hjälp av ett proffs.
Det skulle vara kul att vara duktiga inom ekonomi tycker jag, Det är något som jag alltid har haft svårt med och det är inte alltid så lätt att kunna allt. Men är det något som skulle vara kul att plugga för att bli bättre på något så skulle det vara ekonomi. Det vore kul att kunna bli bra på det och kunna känna att jag vet och förstår hur det fungerar. Ja det är något som jag tycker vore bra och kul om det vore så. Ja det finns mycket som man vill bli bra på men en sådan sak är att bli bra på ekonomi det är något som alltid är bra att kunna och som är bra.